Help: the vehicle doesn't start but it goes into accessory mode - Nissan Cube Forums: Nissan Cube Enthusiast Forum
 
Go Back   Nissan Cube Forums: Nissan Cube Enthusiast Forum > General Nissan Cube Discussions > Nissan Cube Forum General Discussion

CubeForums.com is the premier Nissan Cube Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2020, 09:45 AM   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 3
Exclamation Help: the vehicle doesn't start but it goes into accessory mode

Hello, I am in great need of your expertise, I have a Cube Krom 2010 with the start button, the vehicle doesn't start but it goes into accessory mode. I have recent battery and I also changed the batteries in the 2 keyfob. Do you have an idea of the problem that would prevent me from having my Cube towed to the garage?
ridehugo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© CubeForums.com
 

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2